Autoverhuur Kansas

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Kansas

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kansas

Vind goedkope autoverhuur in Kansas door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kansas. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kansas

Autohuur Kansas
Auto huren Kansas

Kansas City is gelegen in de staat Missouri door het Missouri River. De stad heeft ongeveer 450.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 2 miljoen.

Kansas City werd opgericht in 1821 – hetzelfde jaar als de staat Missouri ging de vakbond – en is vandaag de dag een belangrijke industriële stad en een belangrijk verkeersknooppunt. Trouwens, de stad is een educatief centrum met een universiteit, een serre en een aantal hogescholen.

De verschillende delen van de stad ligt in een ring rond het centrum, en was het onderwerp van een uitgebreide renovatie in de jaren 1980. Een groot deel van Kansas City wordt gekenmerkt vandaag door moderne hoogbouw met kantoren, hotels, restaurants en winkels.

Kansas City was de periode van de jaren 1920 tot de jaren 1940 bekend als “jazz mekka”, en er zijn nog een aantal jazzclubs in Downtown proberen om die erfenis voort te zetten.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is de prestigieuze kunstgalerie “Nelson-Atkins Museum of Art.” Er zijn ook een aantal andere interessante galeries en musea in Kansas City. De stad hoofdgebouw is het Harry S. Truman Sports Complex, die na ferdigstillellsen in 1973 is voorzien van een dubbele stadion voor honkbal en American football.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kansas City International Airport, ligt op 24 km ten noordwesten van het stadscentrum.