Autoverhuur Jacksonville

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jacksonville

Vind goedkope autoverhuur in Jacksonville door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jacksonville. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jacksonville

Autohuur Jacksonville
Auto huren Jacksonville

De havenstad Jacksonville ligt ten zuidoosten van de Verenigde Staten, en is de grootste stad in de staat Florida.Jacksonville is ook de 13e grootste stad in de VS, en heeft 822.000 inwoners (2011). Wanneer het hele grootstedelijke gebied, de bevolking neemt toe van 1,3 miljoen euro.

Jacksonville is gelegen aan de St. Johns River – die uitmondt in de Atlantische Oceaan. De stad is toonaangevende industriële Florida, financiële, commerciële, en communicatiecentrum.

Jacksonville is een populaire bestemming voor toeristen, en ontvangt 3 miljoen bezoekers per jaar. Jacksonville is ook bekend als een belangrijk congres en conventies.

De stad heeft een vochtig subtropisch klimaat, met warme zomers en milde winters. Er zijn verschillende mooie stranden aan de kust – ca. 30 km ten westen van het centrum. Hier is een voorbeeld Jacksonville Beach, Atlantic Beach en Neptune Beach.

De stad van de hoogste gebouw is de “Bank of America Tower ‘, die 188 meter boven de grond.

Sommige populaire toeristische attracties in de stad zijn onder “Museum van Hedendaagse Kunst Jacksonville” – die tentoonstellingen van hedendaagse kunst heeft, zoo “Jacksonville Zoo & Gardens” – indien deze kunt zien leeuwen, olifanten en jaguars, het pretpark “Adventure Landing” en “Museum of Science & History” (MOSH) – met producties in de wetenschap en de lokale geschiedenis. Er is ook een planetarium.

Jacksonville heeft anders een maritiem museum en 64 golfbanen in het gebied rond de stad – waar iedereen kan worden bereikt binnen een uur rijden van het stadscentrum.

Jacksonville International Airport is 23 mijl ten noorden van het centrum gelegen.