Autoverhuur Milwaukee

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Milwaukee

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Milwaukee

Vind goedkope autoverhuur in Milwaukee door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Milwaukee. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Milwaukee

Autohuur Milwaukee
Auto huren Milwaukee

Milwaukee is op Lake Michigan, en is de grootste stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. De stad is 130 mijl ten noorden van gelegen Chicago, en heeft 595.000 inwoners (2011).Als er wordt geschat grootstedelijk gebied de bevolking stijgt tot 1,7 miljoen.

Milwaukee is een belangrijke commerciële, culturele en industriële centrum en een belangrijk spoorwegknooppunt. De stad van de universiteit “Marquette University” is opgericht in 1881. Daarnaast Milwaukee een grote havenfaciliteiten.

De stad is bekend dat huis twee van de grootste brouwerijen van Amerika – “Miller” en “Pabst”. Milwaukee heeft bewaard zijn historisch erfgoed en is een populaire bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in architectuur en culturele geschiedenis.

Een aantal van de beste van de stad bekende toeristische attracties zijn onder andere Basiliek “St. Josaphat Basiliek” in 1901, de katholieke kerk “St. Stanislaus” uit 1866, het stadhuis uit 1895 – met zijn 108-meter hoge klokkentoren en moskee Tripoli Heiligdom Tempel in 1928 – dat is een beroemde bezienswaardigheid in de stad. De moskee is gebouwd met inspiratie uit de Taj Mahal in India.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Milwaukee “Discovery World Museum” – een populair-wetenschappelijk museum met interactieve tentoonstellingen en “Milwaukee Art Museum” – Museum of Art, waar dergelijke zie de werken van Degas, Monet, Picasso en Miró.

De stad heeft ook een dierentuin, een botanische tuin, een museum voor kinderen, een Harley Davidson Museum en een aantal parken en recreatiegebieden.

Milwaukee gastheren vele jaarlijkse muziekfestivals, en wordt daarom ook wel “The City of Festivals.”

Het dichtstbijzijnde vliegveld is General Mitchell International Airport, gelegen 13 km ten zuiden van het centrum.