Autoverhuur Sanford

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Sanford

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sanford

Vind goedkope autoverhuur in Sanford door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sanford. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sanford

Autohuur Sanford
Auto huren Sanford

Sanford is een stad in de Amerikaanse staat Florida – en het administratieve centrum van het graafschap Seminole County. De bevolking is circa 54.000 (2010). Als de hele grootstedelijk gebied met bevolking stijgt tot meer dan 2 miljoen.

Toerisme is een belangrijke industrie in Sanford, en een aantal van de moderne stad straten – vooral in de hoofdstraat van First Street – er zijn een aantal antieke winkels, restaurants en galeries. Als u wilt dat een ander soort van winkelen, kunt u een bezoek bijvoorbeeld “The Seminole Town Center” net ten westen van het centrum. Het is een van de grootste winkelcentra van Florida winkelcentra.

Zo niet, Sanford een stad die veel heeft geïnvesteerd op de cultuur – en jazz concerten in Magnolia Square is erg populair. Hetzelfde is het maandelijkse straatfeesten, het aantrekken van mensen naar de stad van over Florida. Ook de wekelijkse “Farmer’s Market” elke zaterdag ochtend, het aantrekken van veel bezoekers.

Een van de attracties anders de vele mooie parken worden vermeld, evenals de charmante River Walk aan de oevers van Lake Monroe, dat is een paradijs voor joggers en wandelaars. Populaire toeristische attracties zijn ook “The Central Florida Zoo and Botanical Gardens,” galeries “Gallery op de eerste plaats”, “Jeanine Taylor Volkskunst” en “River House Aardewerk” – evenals de provincie museum “Museum van Seminole County History” – waar de exposities meer kan leren over geschiedenis van het gebied.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Orlando Sanford International Airport, 7 mijl ten noordoosten van het centrum van Sanford gelegen.