Autoverhuur San Diego Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren San Diego Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in San Diego Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in San Diego Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

San Diego Luchthaven

Autohuur San Diego Luchthaven
Auto huren San Diego Luchthaven

San Diego International Airport (SAN) is 7 mijl ten noordwesten van San Diego centrum in de staat Californië.De luchthaven ligt op slechts 24 km ten noorden van de grens Mexico.

San Diego International Airport werd geopend in 1928 en heeft momenteel drie terminals. Een gratis pendelbus tussen de terminals.

De luchthaven heeft 16,9 miljoen passagiers per jaar (2011).

San Diego Airport heeft directe vluchten naar tal van bestemmingen in binnen-en buitenland, bij voorkeur naar de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Japan. Alleen toevlucht tot nu toe in Europa. Vandaag Londen.

Ongeveer 21 luchtvaartmaatschappijen vliegt hier – waaronder Air Canada, British Airways, American Airlines en Delta Airlines.

San Diego Airport heeft een aantal openbare voorzieningen – waaronder winkels, cafes, restaurants, informatiebalie, geldautomaten en een wisselkantoor. Er is geen duty-free shop op de luchthaven.

Als u accommodatie in de buurt van de luchthaven van San Diego, er zijn verschillende hotels in de omgeving, en het Sheraton Hotel ligt tegenover de luchthaven.

Om van de luchthaven en het centrum van San Diego, kunt u een bus of taxi. Wilt u liever een auto huren in San Diego, loopt de pendelbus van de luchthaven naar een aantal van autoverhuur kantoren – met inbegrip van Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz en Thrifty. De bussen zijn buiten Terminal 1 en 2