Autoverhuur Houston

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Houston

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Houston

Vind goedkope autoverhuur in Houston door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Houston. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Houston

Autohuur Houston
Auto huren Houston

Houston is de grootste stad in de staat Texas – en met een bevolking van ongeveer 2,2 miljoen (2010), is het ook de 4e grootste in de Verenigde Staten. Houston is anders het centrum van een groter stedelijk gebied (Houston-Galveston) met bijna 5,7 miljoen inwoners.Aan het begin van de eeuw waren er slechts iets minder dan 50.000 mensen in Houston, dus het was in de jaren 1900 een van de snelst groeiende Amerikaanse steden.

Grootste Houston Andere Texas ‘(en de VS op een na grootste) poort. Het is vooral de olie-en olie-gerelateerde producten, en katoen worden geëxporteerd vanaf hier. De afstand tot de Golf van Mexico is ongeveer 80 km.

De stad werd gesticht in 1836 en was in de periode 1837-39 en 1842-46 hoofdstad van het toenmalige onafhankelijke Republiek van Texas. Later ontwikkelde Houston tot een van de belangrijkste spoorwegen van Amerika hubs. De stad is niet een typische stad, maar zijn relatief “volwassen” – dat wil zeggen, het is verspreid over een groot gebied, en het meest lijkt op een min of meer willekeurige samenvoeging van voorsteden en zakelijke gebieden.

Sinds de jaren 1960, is Houston vaak aangeduid als “Space City”, omdat NASA koos ervoor om zijn controle centrum voor bemande ruimtemissies hier plaatsen. Het is gelegen op ongeveer 35 mijl ten zuidoosten van het centrum, en draagt ​​de officiële naam van “Lyndon B. Johnson Space Center.”

Houston is anders een belangrijke utdanningsby – met een dertig universiteiten en hogescholen. De grootste is de Universiteit van Houston met bijna 40.000 studenten.

De stad heeft ook zwaar geïnvesteerd op cultuur en Alley Theatre wordt beschouwd als een van de beste scènes van Amerika. Onder de andere culturele bezienswaardigheden moet zeker het Natural History Museum en het Museum voor Schone Kunsten met de naam. Houston heeft ook een van de beroemdste symfonie orkesten van Amerika – en ook ’s werelds grootste indoor sport-faciliteit (de Astrodome).

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Houston George Bush Intercontinental Airport, gelegen 37 km ten noorden van de stad. Het is ook een van Amerika’s drukste.