Autoverhuur Charlotte

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Charlotte

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Charlotte

Vind goedkope autoverhuur in Charlotte door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Charlotte. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Charlotte

Autohuur Charlotte
Auto huren Charlotte

Charlotte is gelegen ten oosten van de VS, en is de grootste stad in de staat North Carolina.De stad ligt vlakbij de Catawba rivier, en heeft 731.000 inwoners (2010). Als er wordt geschat grootstedelijk gebied de bevolking stijgt tot 1,7 miljoen.

Charlotte is een belangrijk commercieel centrum voor de regio en een belangrijk financieel centrum. Bank of America heeft haar hoofdkantoor hier. De stad heeft verschillende universiteiten en hogescholen.

Charlotte heeft een vochtig subtropisch klimaat met hete zomers en relatief milde winters. De stad krijgt de meeste regen in januari en maart.

Centrum bestaat voornamelijk uit wolkenkrabbers en hoge gebouwen, en net ten zuiden van de binnenstad, het grote pretpark “Carowinds Theme Park”, die vele achtbanen en draaimolens heeft.

Een andere toeristische attractie in Charlotte’s kunstmuseum “Bechtler Museum of Modern Art”, die beschikt over tentoonstellingen van hedendaagse kunst.De collectie bestaat uit 1400 schilderijen, en men kan ook hier de werken van Miró en Picasso.

‘S Lands grootste motorsport organisatie NASCAR is gevestigd in Charlotte en attractie “NASCAR Hall of Fame” is gewijd racing sport. Het beschikt over interactieve tentoonstellingen en weergave van historische racewagens.

Andere toeristische attracties in de stad zijn Luchtvaart Museum, het Science and Technology Museum “Discovery Place”, “Charlotte Nature Museum” – met interactieve tentoonstellingen en vlinder paviljoen, een botanische tuin, “Levine Museum van de New South” – een museum gericht op het leven in de staat van de VS Burgeroorlog.

Charlotte Douglas International Airport ligt 12 mijl ten westen van het centrum.