Autoverhuur Honolulu

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Honolulu

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Honolulu

Vind goedkope autoverhuur in Honolulu door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Honolulu. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Honolulu

Autohuur Honolulu
Auto huren Honolulu

Honolulu is de hoofdstad en grootste stad in de archipel van Hawaï, dat is een van de staten van de VS. Honolulu is gelegen aan de zuidoostkust van het eiland Oahu in de Stille Oceaan en is een belangrijke havenstad. De stad heeft 337.000 inwoners (2010) – waar 55% van hen zijn Aziatische.

Honolulu is de archipel met de administratieve, politieke, economische en culturele centrum, en is ook een belangrijk verkeersknooppunt.

De stad is beroemd om zijn toeristische gebied Waikiki – gelegen op 5 mijl ten zuidoosten van het centrum van Honolulu. Hier zijn wit en uitnodigende zandstranden – met inbegrip van het beroemde Waikiki Beach, luxe hotels, dierentuin en aquarium.

Surfen, zon en zwemmen zijn de belangrijkste attractie hier.

Andere populaire toeristische attracties in Honolulu zijn de 56 meter hoge toren “Aloha Tower” uit 1926 – waar het publiek kan krijgen naar de top en krijg een geweldig uitzicht over de stad en de haven, het Koninklijk Paleis ‘Iolani Palace “uit 1882,” The Contemporary Museum “- met tentoonstellingen van hedendaagse kunst, kerk “Cathedral Church of St. Andrew” van 1867, Town China Town – met levendige markten en restaurants, en Bishop Museum – een gebouw met een grote collectie voorwerpen uit Hawaï. Er is ook een planetarium, een natuurhistorisch museum en een vulkaan museum.

“Honolulu Academy of Arts” ook aanbevolen een bezoek waard. Dit is het grootste kunstmuseum van de stad, en hier is bl. tentoonstellingen van Aziatische kunst en werken van beroemde meesters als Picasso, van Gogh, Gauguin, Cezanne, Monet en Modigliani.

Honolulu heeft overigens goede winkelen met vele winkelcentra.

Honolulu International Airport ligt op 10 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.