Autoverhuur Phoenix

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Autoverhuur VS
 4. chevron_right
 5. Autoverhuur Phoenix

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Phoenix

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Phoenix van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Phoenix via ons.

Phoenix gids

Bilutleie Phoenix
Phoenix Autoverhuur

Phoenix ligt aan de Salt River en is de hoofdstad en grootste stad in de Amerikaanse staat Arizona. In de stad zelf zijn er ongeveer 1,6 miljoen inwoners, terwijl de bevolking in het hele grootstedelijk gebied is ongeveer 4,2 miljoen (2010).

Phoenix, opgericht in 1867, is sinds 1912 de hoofdstad van Arizona. De speciale naam is gegeven omdat het opstond als een “Bird Fønix” uit oude Indiaanse ruïnes. Er is indiase nederzetting in dit gebied sinds ongeveer 300 voor Christus. Kr.

De stad, gelegen in een droge (maar kunstmatig bewaterde) vallei – “Vallei van de Zon” – heeft sinds 2. De Tweede Wereldoorlog vertienvoudigde de bevolking. Deze groei is het gevolg van een toegenomen landbouwproductie (met name citrusvruchten en katoen) en een aanzienlijke groei in de elektronica-, lucht- en ruimtevaart- en lucht- en ruimtevaartindustrie.
Het warme klimaat heeft ook veel gepensioneerden aangetrokken, die hun eigen wijken hebben opgericht, zoals “Sun City” en “Sun City West” aan de rand van het stadscentrum.

Phoenix – “Vallei van de Zon”
Het Arizona Capitol Museum in Phoenix.

Attracties

Er zijn een aantal spannende musea in Phoenix – waaronder “Phoenix Art Museum“, “Heard Museum” – met tentoonstelling van handwerk, instrument museum “Musival Instrument Museum”, “Arizona Mining & Mineral Museum” evenals een apart museum voor kinderen, “Phoenix Children’s Museum”. Kinderen zullen waarschijnlijk ook genieten van een bezoek aan de dierentuin “Phoenix Zoo”.

Een andere populaire beeth is deDesert Botanical Garden– een grote botanische tuin met planten aangepast aan woestijnomstandigheden.

Ontdek Phoenix met autoverhuur

Mensen in Arizona noemen hun staat “The Grand Canyon State,” en het landschap heeft de dominante rol in de identiteit van Arizona. Hier zul je veel herkennen als je films hebt gezien over het Wilde Westen. Als je in Phoenix bent en een huurauto hebt, zijn er een aantal attracties die je bij je moet krijgen. Het is gemakkelijk en gemakkelijk te verplaatsen op de goede wegen, maar vergeet niet dat de huurauto moet airconditioning die in goede staat. In Arizona is het het hele jaar door warm en droog. Hier zijn enkele suggesties voor wat je zou kunnen ervaren.

Sedona staat bekend om zijn rood-oranje berghellingen.

Sedona – De spa en wijnstad in het mooiste landschap van Arizona

Sedona is een kleine stad met slechts 10.000 inwoners,bekend om zijn unieke en prachtige omgeving. Het is gelegen in een woestijnlandschap gekenmerkt door steile kliffen en diepe kloven, waar de berghellingen zijn rood en oranje gekleurd zandsteen rijk aan ijzer. Hier is het populair om langs te komen om rondleidingen door het landschapte maken, meer te weten te komen over de cultuur en geschiedenis, een van de vele festivals in de stad bij te wonen of te genieten van kuuroorden en uitstekende restaurants. Goede wijnen worden geproduceerd in de wijk, en wijnproeverijen is een van de meest populaire activiteiten van Sedona.

 • Van het centrum van Phoenix naar Sedona, het is ongeveer 115 mijl. Met geen stops langs de weg, u verwachten dat de autoverhuur rijden te nemen 1 uur en 50 minuten.
De vijf verdiepingen tellende huizen zijn uitgehouwen in de berghelling door de Sinagua mensen.

Kasteel Montezuma – Indrukwekkend 100’s cliff house

Montezuma Castle is gelegen in Camp Verde, Arizona, en is een wooncomplex gebouwd door de Sinagua mensen ongeveer tussen de 12e en 15e eeuw. De woningen zijn uitgehouwen in de rotswand, en zijn op vijf verdiepingen. Daar waren er ongeveer 60 kamers bij de meeste, en er wordt aangenomen dat ongeveer 20 tot 50 mensen woonden in elke kamer. Er zijn verschillende van dergelijke klif woningen in het gebied dat zijn gebouwd door de inheemse bevolking van Noord-Amerika, maar Montezuma Castle wordt beschouwd als de best bewaarde. Een bezoek hier omvat meestal een wandeling door het complex met een gids,een rondleiding door het museum van het Nationaal Monument en een goede maaltijd buiten aan de oevers van de nabijgelegen Beaver Creek River.

 • Montezuma Castle National Monument ligt 90 mijl ten noorden van Phoenix en op de weg naar zowel Sedona en Flagstaff. De rijtijd is iets minder dan 1 uur en 30 minuten.
In Bisbee is het mogelijk om de ongebruikte goudmijnen te bezoeken.

Bisbee – Een authentieke en historische mijnstad

Als je in Arizona bent en iets echt Amerikaans wilt ervaren, moet een bezoek aan Bisbee hoog op de lijst staan. Het kleine stadje aan de grens met Mexico heeft slechts 5500 inwoners. Het werd opgericht in de jaren 1880 door goudzoekers die zich vestigden in dit mineraalrijke gebied. In het centrum vindt u oude en kleine bakstenen huizen die goed bewaard zijn gebleven en die een authentieke indruk geven van hoe het leven in de stad 140 jaar geleden was. Bisbee heeft prijzen gewonnen als de best bewaarde historische stad in de Verenigde Staten,en wordt beschouwd als een levendige en vriendelijke plek om te bezoeken. Er zijn een aantal spannende activiteiten daar, u een bezoek aan de in onbruid mijnen,en de stad heeft een verscheidenheid aan goede eetgelegenheden waar traditionele gerechten. Er zijn ook veel festivals in Bisbee, binnen allerlei culturele genres. Merk op dat op de weg van Phoenix naar Bisbee passeert u Tombstone, een andere stad die velen kennen van films en boeken over het Wilde Westen.

 • Van het centrum van Phoenix naar Bisbee is het ongeveer 330 kilometer. Zonder te stoppen duurt de rit ongeveer 3 uur en 10 minuten.

Grand Canyon – Een van de wonderen van de wereld

De Grand Canyon is zeker een van de grootste bezienswaardigheden in de Verenigde Staten. Hier, de Colorado rivier is eroderen voor honderden miljoenen jaren, het creëren van een 270-mijl gang in het landschap. Op zijn diepste, de kloof is ongeveer 1800 meter, en op zijn breedste ongeveer 29 kilometer. Urinewegen in Noord-Amerika bewoond het gebied duizenden jaren geleden en tot de moderne tijd. Beneden in de kloof is er een rijke wildlife, en natuurlijk goede toegang tot water en andere hulpbronnen. Bovendien bood de kloof onderdak aan zowel vijanden als natuurkrachten. De hele Grand Canyon ligt binnen de grenzen van Arizona, en het is gemakkelijk om hier te komen vanuit Phoenix als je een huurauto hebt. Houd er rekening mee dat als u wilt verblijven in een van de vele hotels aan de rand van de kloof, u van tevoren moet reserveren.

 • Van Phoenix naar het Grand Canyon Visitor Center, met yavapai-puntuitzicht en Mather Point in de buurt, het is ongeveer 220 mijl. De rijtijd zonder tussenstop is ongeveer 3 uur en 30 minuten.
De Colorado rivier is eroderen voor honderden miljoenen jaren, het creëren van een 270-mijl corridor in het landschap.
De meteoorkrater vond ongeveer 50.000 jaar geleden plaats.

Meteor Crater – Stop door als je naar de maan

Zoals de naam al aangeeft, natuurlijk, meteoor krater Natural Landmark is een meteoor krater. De krater zelf deed zich ongeveer 50.000 jaar geleden voor– toen een meteoor het te goed vond om daar te landen. De botsing zou een kracht hebben gehad die gelijk is aan meer dan 20 miljoen ton dynamiet (TNT). De krater die de botsing creëerde heeft een omtrek van ongeveer 1200 meter en is 170 meter op zijn diepste. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in geologie, kan worden vermeld dat in de krater zie je verschillende bodemlagen die werden gemaakt rond 250 miljoen jaar geleden. Naast het dienen als opleidingsgebied voor nasa astronauten,is de Krater van de Meteoor één van de belangrijkste oriëntatiepunten in Arizona. Er is een zeer modern bezoekerscentrum waar u meer te weten komen over de krater en een goede maaltijd nuttigen bij The Blasted Bistro.

 • Meteor Crater National Landmark ligt ongeveer 300 kilometer ten noorden van Phoenix. De rit zonder stop duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten.
De stad heeft ook niet bijzonder dicht verkeer, noch tijdens de spits.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

In het centrum van Phoenix, zijn er een groot deel van parkeerplaatsen in de straten die vrij zijn om uw auto op, maar beperkt tot twee uur per keer. Er zijn ook veel van de beschikbare kosten. Deze zijn gemarkeerd met borden, en u betaalt een relatief redelijke vergoeding op parkometers. Er zijn ook veel garagefaciliteiten in de stad, naast het feit dat de meeste grote hotels ook parkeerplaatsen hebben voor degenen die geen gasten van het hotel zijn. Ook hier zullen de kosten relatief betaalbaar zijn, in vergelijking met veel andere grote steden in de Verenigde Staten.

Navigeren door Amerikaanse steden zoals Phoenix is vaak heel eenvoudig. Hier gaan alle straten vierkant, en zolang je weet welke richting je gaat in is er weinig gevaar van verkeerd rijden. De bewegwijzering is ook goed. De stad heeft ook niet bijzonder dicht verkeer, noch tijdens de spits. Merk op dat enkele wegen hebben zogenaamde “HOV-rijstroken” (High Occupancy Vehicle rijstroken), dat wil zeggen, aparte rijstroken voor degenen die meer dan twee in de auto (bestuurder plus ten minste 2 passagiers). Als je minder dan drie in de auto zit, riskeer je een boete als je in een HOV-veld rijdt.

Phoenix Sky Harbor International Airport bedient meer dan 20 miljoen passagiers per jaar.

Luchthaven

De belangrijkste luchthaven buiten Phoenix, Arizona, heet officieel Phoenix Sky Harbor International Airport. Het is gerangschikt als de 44e meest opvallende. meest verhandeld in de wereld, waar meer dan 20 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven wordt gebruikt voor zowel militair als civiel luchtverkeer. Hoewel er slechts twee operationele terminals in Sky Harbor zijn, heten deze Terminal 3 en Terminal 4. Terminals 1 en 2 zijn gesloten en de luchthavenautoriteiten hebben besloten dat de overige twee terminals hun nummeringen moesten behouden.

Alle bedrijven die autoverhuur aanbieden op Sky Harbor bevinden zich in een apart centrum. Dit is gelegen in een afstand buiten de twee terminalgebouwen. U er gaan, maar de makkelijkste manier om er te komen is om de shuttlebus gemarkeerd Rental Car Shuttle. De bus rijdt continu wanneer de luchthaven open is en stopt buiten de aankomsthal van beide terminalgebouwen. Vanaf vandaag vindt u 14 autoverhuurbedrijven op de luchthaven in Phoenix, waaronder internationale bedrijven zoals Thrifty, Hertz, Alamo, Sixt, National, Enterprise, evenals verschillende Amerikaanse bedrijven.

 • Phoenix Sky Harbor International Airport ligt op slechts 3,7 mijl van het centrum van Phoenix, en het is zeer gemakkelijk om hier te vinden. De looptijd is normaal gesproken tussen de 5 en 10 minuten.