Autoverhuur San Antonio

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren San Antonio

Vind goedkope autoverhuur in San Antonio door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in San Antonio. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

San Antonio

Autohuur San Antonio
Auto huren San Antonio

San Antonio is gelegen in het zuiden van Verenigde Staten, en is de tweede grootste stad in de staat Texas.De stad is gelegen aan de San Antonio River – ongeveer 300 mijl ten westen van Houston. San Antonio is de 7e grootste stad in de VS, en heeft 1.3 miljoen inwoners (2011). Als er wordt geschat grootstedelijk gebied de bevolking stijgt tot 2,2 miljoen.

San Antonio is een belangrijk educatief en commercieel centrum en een transport hub. De stad verwacht een van de meest aantrekkelijke steden van Amerika, en is een populaire toeristische bestemming. San Antonio ontvangt ongeveer 20 miljoen bezoekers per jaar.

De stad biedt een aantal bewaard gebleven historische gebouwen – inclusief het Paleis van de Spaanse Governor’s uit 1749 en San Antonio de kathedraal uit 1731.

Een belangrijke toeristische attractie in San Antonio Alamo – een nationaal historisch monument waar de “Slag om de Alamo” vond plaats in 1836. Het gebouw hier was oorspronkelijk een missiepost uit 1700 en huisvest tegenwoordig een museum.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn “Sea World of Texas” – waar u de dolfijnenshow, San Antonio Museum of Art te ervaren – met tentoonstellingen van de Latijns-Amerikaanse volkskunst en de prachtige promenade “Paseo del Rio” langs de rivier in het centrum van. Het is ook populair bars, restaurants en winkels – en het gebied worden soms simpelweg genaamd de “River Walk”.

De stad is verder een transport museum, een botanische tuin, dierentuin, een Japanse tuin en een waterpark “Splash Town” – met zowel golfslagbad en glijbanen.

San Antonio International Airport ligt op 13 mijl ten noorden van het centrum gelegen.