Autoverhuur Los Angeles Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Los Angeles Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Los Angeles Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Los Angeles Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Los Angeles Luchthaven

Autohuur Los Angeles Luchthaven
Auto huren Los Angeles Luchthaven

Los Angeles International Airport (LAX) is gelegen in de staat Californië – ongeveer 30 mijl ten zuidwesten van het centrum van Los Angeles.

De luchthaven is de 6e drukste in de wereld en de 3e grootste in de Verenigde Staten. Los Angeles Airport bedient 61,8 miljoen passagiers per jaar (2011), en heeft negen terminals.Terminal 1-8 is voor binnenlandse vluchten, terwijl de 9 terminal – “Tom Bradley International Terminal” – wordt gebruikt voor internationale vluchten.

Los Angeles Airport werd opgericht in 1928, en opengesteld voor de burgerluchtvaart in 1946.

Alle grote luchtvaartmaatschappijen vliegt hier en naar de luchthaven zijn er directe vluchten naar ongeveer 160 bestemmingen wereldwijd. De meest populaire routes, gaat u naar Londen, Tokio, Sydney, San Francisco, New York en Chicago.

Er is een grote verscheidenheid aan restaurants, cafes, winkels en cocktailbars op de luchthaven. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals cadeauwinkels, kiosk, businesscentrum, belastingvrije winkels, een medisch centrum, een bank, geldautomaten, en draadloos internet.

Er zijn ook 2 hotels in de buurt van het vliegveld.

Om van de luchthaven naar het centrum van Los Angeles, kan men gebruik maken van de LRT (light rail), bus, shuttle bus of taxi.

Wilt u een auto in Los Angeles, hebben ongeveer 40 autoverhuur kantoren vlak bij de luchthaven, maar niet in de terminal. Huren Sommige autoverhuurbedrijven bieden hun klanten gratis vervoer van de luchthaven naar hun verhuurkantoor – inclusief Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en Thrifty. Als u heeft besteld de auto voor vertrek naar Los Angeles, een medewerker van het autoverhuurbedrijf voor u klaar buiten de terminal – onder het teken “Huurauto Shuttle”.