Autoverhuur Portland Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Portland Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Portland Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Portland Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Portland Luchthaven

Autohuur Portland Luchthaven
Auto huren Portland Luchthaven

Portland International Airport (PDX) is gelegen in de staat Oregon, ongeveer 19 mijl ten noordoosten van het centrum van Portland.

De luchthaven werd geopend in 1940, en heeft meerdere malen door de jaren heen uitgebreid en gemoderniseerd. Vandaag Portland Airport een terminal gebouw met 5 zwembaden: A, B, C, D en E. D-hal wordt gebruikt voor internationale vluchten.

De luchthaven heeft 14 miljoen passagiers per jaar (2011). ongeveer 13 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van hier naar de vele bestemmingen in de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er directe vluchten van Portland Airport naar Tokyo, Hawaii, Amsterdam en Anchorage (Alaska).

Er zijn goede publieke voorzieningen op de luchthaven, dat is de thuisbasis van 22 restaurants, cafes en snackbars. Bovendien, winkels, geldautomaten, wisselkantoor, gratis draadloos internet, conferentie-en informatiebalie.

Vervoer vanaf het vliegveld naar het centrum bestaat uit de bus, taxi of trein (Tri-Met, Red Line). Als u een auto wilt huren in Portland, heeft een aantal internationale autoverhuurbedrijven op de luchthaven haar relaties – zoals Avis, Enterprise, Hertz en National.