Autoverhuur Detroit

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Detroit

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Detroit

Vind goedkope autoverhuur in Detroit door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Detroit. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Detroit

Autohuur Detroit
Auto huren Detroit

Detroit is gelegen aan de rivier de Detroit River en Lake St. Clair, en is de grootste stad in de Amerikaanse staat Michigan. Detroit ligt direct tegenover de stad van Windsor in de provincie Ontario (de Canada ).

De Detroit heeft 714.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ca. 4,3 miljoen. Detroit is een belangrijke havenstad aan de Detroit River.

De Amerikaanse auto-industrie begon in Detroit, en de stad heeft nog steeds een belangrijke automotive – waar General Motors, Ford en Chrysler hebben hun fabrieken.

Detroit heeft ook de universiteit – die werd opgericht in 1911. Detroit staat bekend als een multiculturele stad met een grote allochtone. Cityscape bestaat voornamelijk uit hoge gebouwen en wolkenkrabbers, en Comerica Toren van Detroit Center torent 189 meter boven de grond.

De stad heeft een continentaal klimaat met hete zomers en koude winters. Winter regenval komt vaak in de vorm van sneeuw.

Enkele van de belangrijkste toeristische trekpleisters zijn “Detroit Cultureel Centrum” – in bibliotheken, galeries en musea – waaronder een museum, Science Center en “Detroit Institute of Arts” – die een belangrijke kunstcollectie heeft. Hier kunnen bezoekers ook zie werken van Matisse, Monet, Degas en Rubens.

Een andere toeristische attractie in de stad is de rooms-katholieke kerk “Ste. Anne de Detroit “uit 1886.

Detroit heeft anders operahuizen, theaters, een aantal casino’s, dierentuin en aquarium. In de voorstad van Dearborn is de populaire “Henry Ford Museum” – die een grote verzameling auto’s en tentoonstelling van transportmiddelen heeft.

De stad is ook bekend om zijn jaarlijkse internationale jazz festival, die populair is bij zowel de lokale bevolking en toeristen.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport ligt 22 mijl ten zuidwesten van het centrum.