Autoverhuur Bergamo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bergamo

Vind goedkope autoverhuur in Bergamo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bergamo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bergamo

Autohuur Bergamo

Auto huren Bergamo

Bergamo is de hoofdstad van de provincie Bergamo, gelegen in het Italiaanse platteland Lombardije – 40 km ten noordoosten van Milaan.Het is een korte afstand tot de Alpen en de prachtige valleien van Valle Brembana en Valle Seriana gevestigd in Wijk Bergamo. De bevolking van ongeveer 115.000 inwoners in Bergamo (2010), die een aantal productie (vooral textiel, voedingsmiddelen, elektronica) heeft. De stad heeft ook een eigen universiteit, dat werd geopend in 1968.

Bergamo was, zoals zo vele andere Italiaanse steden, gesticht in de oudheid door de Romeinen – en de bar als de naam Bergomum. In de recente geschiedenis van de stad was onder verschillende controle. Onder behoorde tot de Venice from 1428-1797 – en later Oostenrijk totdat het werd Italiaans in 1859.

De oude stad, Città Alta, is op zich al een belangrijke toeristische attractie – en is ook de thuishaven van een aantal van de architectonische juwelen van de stad – met inbegrip van Piazza Vecchia. Op het plein vinden we het Palazzo della Ragione van 1190’s – dat is de oudste stadhuis – en Palazzo della Biblioteca begin van de jaren 1600. Andere belangrijke gebouwen zijn Palazzo Broletto en de kerk van Santa Maria Maggiore, zowel uit de Middeleeuwen.

De nieuwe wijk, Città Bassa, wordt gekenmerkt door een hectische zakenleven – en is de thuisbasis van een aantal winkelcentra. De straten zijn anders gedomineerd door een divers scala aan zakelijke en financiële instellingen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bergamo Airport, gelegen 45 km ten noordoosten van de stad.

Menu