Autoverhuur Bergamo Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bergamo Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bergamo Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bergamo Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bergamo Luchthaven

Autohuur Bergamo Luchthaven
Auto huren Bergamo Luchthaven

Bergamo Airport (BGY) – die draagt ​​de officiële naam van de “Internationale Aeroporto Orio al Serio” – ligt 5 km ten zuiden van Bergamo en ongeveer 45 km ten noordoosten van Milaan.Het dient als de belangrijkste luchthaven van Bergamo, en als een van de drie internationale luchthavens die Milaan. (De andere twee zijn Milaan-Malpensa en Milaan-Linate). Het is met name low cost carriers die Bergamo Airport gebruiken. Een totaal van 4,5 miljoen passagiers passeren deze luchthaven per jaar.

Van en naar Bergamo Airport worden aangeboden betaalbare reizen naar een aantal bestemmingen in heel Europa. De grootste speler is de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair.

De meest efficiënte manier om van Bergamo Airport naar het stadscentrum van Bergamo is het nemen van shuttel bus. De reis duurt ongeveer 15 minuten. Taxi is natuurlijk ook een optie. Het station voor Milan, treinen op het station in het centrum van Bergamo.

Wilt u een auto in Bergamo, verschillende internationale autoverhuurbedrijven, hun filialen in de aankomsthal van de luchthaven te huren. Hier vinden we een dergelijke de bekende spelers zoals Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Sixt en Maggiori.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de omgeving is zowel ‘Star Hotel Cristallo Palace “en” Hotel Piemontese “.

Bergamo Airport heeft een aantal faciliteiten voor reizigers – waaronder diverse restaurants, bars en winkels.Sommige winkels zijn gespecialiseerd in Italiaanse mode en diverse luxe items, terwijl anderen hebben zich gericht op typische producten uit regio Lombardije. Bovendien, een medisch centrum, apotheek, VIP Lounge en ATM op de luchthaven.