Autoverhuur Milaan Malpensa Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Milaan Malpensa Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Milaan Malpensa Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Milaan Malpensa Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Milaan Malpensa Luchthaven

Autohuur Milaan Malpensa Luchthaven
Auto huren Milaan Malpensa Luchthaven

De Internationale Milan Malpensa Airport (MXP) is de belangrijkste luchthaven van Noord-Italië en is gelegen 48 km ten noordwesten van de stad Milaan.

De luchthaven heeft 19 miljoen passagiers per jaar (2011), en heeft brede waaier van internationale en intercontinentale vluchten. Milaan Malpensa Airport is de belangrijkste hub voor de luchtvaartmaatschappijen Air Italy, Air One en EasyJet.

De luchthaven heeft twee terminals, T1-T2 Malpensa West-en Noord-Malpensa. Terminals van elkaar, en er zijn bussen tussen elke 20 minuten. Terminal 2 wordt gebruikt voor chartervluchten en goedkope (voornamelijk van low-cost luchtvaartmaatschappijen Ryanair en easyJet).

Van de luchthaven naar het centrum van Milaan, treinen en bussen. Daarnaast kunt u gebruik maken van taxivervoer. Als je gaat naar een na grootste vliegveld van Milaan – Luchthaven Milaan Linate – er zijn ook bussen hit.

Als u een auto wilt huren in Milaan, heeft een aantal van autoverhuur bedrijven in hun vestigingen op de luchthaven – zoals Avis, Easycar, Europcar, Hertz en Sixt.

Er zijn een aantal van de faciliteiten op Milaan Malpensa Airport voor reizigers – inclusief goed aanbod van winkels (inclusief belastingvrije winkel), restaurants en bars.Dit geldt voor beide terminals. Er is ook business center op de luchthaven, evenals informatie tegen te gaan, banken, wisselkantoren, geldautomaten, en medisch centrum.

Het dichtstbijzijnde hotel is “Hotel Malpensa Cilla”, dat op 500 meter van de luchthaven.