Autoverhuur Alghero

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Alghero

Vind goedkope autoverhuur in Alghero door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alghero. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alghero

Autohuur Alghero
Auto huren Alghero

Alghero is gelegen aan de noordwest kust van het Italiaanse eiland Sardinië.De stad heeft een bevolking van iets meer dan 40.000 (2010). Alghero is in feite een traditioneel vissersdorp en de zeehaven -, maar het heeft ook een belangrijke toerisme. Een periode in de Middeleeuwen de stad Catalaanse kolonie, en Catalaanse taal en cultuur heeft nog steeds invloed hier.

Een van de kenmerken van Alghero, die werd opgericht in 1102, is de traditionele, maritieme eetcultuur.Het dient zeevruchten zoals mosselen, krabben, kreeften en garnalen vrijwel overal.

Anders, de stad heeft vele historische bezienswaardigheden te bieden, met inbegrip van de prachtige kathedraal van Alghero uit de jaren 1500 en de overblijfselen van de oude vestingwerken rond de stad, met inbegrip van poort Torre del Portal. De meest spectaculaire attractie is iets uit het midden: Grotta di Nettuno (Neptunus’s Grotto) – een indrukwekkende stalakittgrotte. De ingang bevindt zich op slechts een meter boven de zeespiegel, en je kunt er komen via een stenen trap uitgehouwen in de klif boven. Er zijn regelmatig rondleidingen hier.

Alghero is ook een badplaats, en de stranden zijn uitnodigend. Tussen het strand en de oude stad, dat is een attractie op zich, een populair hotel en het uitgaansgebied van Lido.

Alghero is ook een goede uitvalsbasis voor het verkennen van andere delen van Sardinië.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Alghero Fertilia ligt op 10 km ten noorden van de stad.