Autoverhuur Sardinië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sardinië

Vind goedkope autoverhuur in Sardinië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sardinië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sardinië

Autohuur Sardinië

Auto huren Sardinië

Sardina is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee, en heeft ongeveer 1,6 miljoen inwoners (2010). Het eiland ligt ten zuiden van Corsica gelegen, ten westen van het vasteland van Italië en ten noorden van Tunesië.Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee na Sicilië.

Het eiland staat bekend om zijn warme, mediterrane klimaat, de mooie stranden en uitstekende duikmogelijkheden – zowel kleurrijke vissen en oude Romeinse scheepswrakken. Sardinië heeft grote toerisme en de natuurlijke schoonheid van de tropische vegetatie, helder turquoise zee en de beroemde witte stranden is waarschijnlijk de grootste attractie.

Het landschap van het eiland bestaat uit vlakten, heuvels en bergen – en de hoogste top “Punta la Marmora” meet 1834 m

De hoofdstad van Sardinië riep Cagliari, gelegen aan zuidoostkust van het eiland.De stad heeft 165.000 inwoners (2010), de haven is een veerverbinding aan dergelijke Tunesië en Sicilië. Populaire toeristische attracties in Cagliari zijn vesting, het Nationaal Archeologisch Museum, een Romeins amfitheater en een prachtige botanische tuin.

Andere belangrijke steden op het eiland zijn Sassari, Quartu Sant ‘Elena, Olbia en Alghero. Beroemde toeristische plaatsen in Sardinië zijn Costa Esmeralda aan de noordkust, Alghero aan de noordwestkust en Bosa aan de westkust.

Er zijn drie internationale luchthavens in Sardinië, en de grootste is de luchthaven Cagliari-Elmas, op 6 km ten westen van de hoofdstad.

De andere twee zijn Olbia Airport en de luchthaven van Alghero vruchtbare.

Menu