Autoverhuur Olbia Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Olbia Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Olbia Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Olbia Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Olbia Luchthaven

Autohuur Olbia Luchthaven
Auto huren Olbia Luchthaven

Olbia Luchthaven (OLB) is een internationale luchthaven ligt ten oosten van het Italiaanse eiland Sardinië – ongeveer 3 km ten zuidoosten van het centrum van de havenstad Olbia.

De luchthaven heet in het Italiaans “Aeroporto Olbia Costa Smeralda”, en is een van de drie internationale luchthavens op het eiland. De kuststreek van de Costa Smeralda is een populaire toeristische bestemming, en er zijn grote charter bij Olbia Airport in het zomerseizoen.

De luchthaven heeft 1, 6 miljoen passagiers per jaar (2010), en het gaat zowel vaste als om tijdelijke directe vluchten van hier naar binnen-en buitenland. Een aantal luchtvaartmaatschappijen vliegt hier – met inbegrip van Air Berlijn, Easyjet, Lufthansa en Noors. Sommige populaire bestemmingen zijn Berlijn, Wenen, Londen, Parijs, Praag, Oslo, Kopenhagen en Stockholm.

De luchthaven heeft een terminal gebouw dat volledig werd gerenoveerd en opgewaardeerd in 2004. Er zijn veel faciliteiten hier voor reizigers – inclusief winkels, bars, restaurants, informatiebalie, conferentiecentrum, een medisch centrum, banken, geldautomaten, apotheken en optionele internet.

Olbia Airport is goed aangepast voor gehandicapten. Er zijn geen hotels op de luchthaven – de dichtstbijzijnde hotelsl “Borgo di Campagna” ligt op 6 km van de terminal.

Als u een auto wilt huren in Sardinië, heeft een aantal gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen bijeen kantoren in Olbia Airport. – Inclusief Easycar, Europcar en Hertz.

Men kan anders een taxi nemen of bus om naar het centrum van Olbia luchthaven.