Autoverhuur Lissabon Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lissabon Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Lissabon Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lissabon Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lissabon Luchthaven

Autohuur Lissabon Luchthaven
Auto huren Lissabon Luchthaven

De luchthaven van Lissabon – Portela – (LIS) ligt op 7 km ten noordoosten van het centrum van de Portugese hoofdstad Lissabon.De luchthaven heeft tussen de 13 en 14 miljoen passagiers per jaar.

De luchthaven van Lissabon werd geopend in 1942 en heeft voor 2 Wereld heeft ondergaan een aantal uitbreidingen in gelijke tred met de toenemende hoeveelheid verkeer. Er zijn nu plannen voor een nieuwe internationale luchthaven 50 mijl ten noordwesten van Lissabon, maar er is geen termijn niet definitief is vastgesteld.

Er zijn twee terminals op de luchthaven, en een groot aantal luchtvaartmaatschappijen hebben regelmatig vluchten van hier naar diverse bestemmingen in heel Europa, evenals een aantal steden in Amerika, en Noord-Afrika.

Om van de luchthaven naar het centrum van Lissabon, zijn er verschillende mogelijkheden. De meest effectieve is het gebruik van de shuttlebus. Anders zijn er ook vaker bussen, naast taxidienst goed. Als u een auto wilt huren op de luchthaven, kan het goed om te weten dat veel van de beroemde, internationale verhuren van een huis zijn vertegenwoordigd. Dit omvat de Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt.

Er is een goede selectie van winkels en restaurants in de terminal gebouwen – evenals een aantal verschillende automaten op verschillende plaatsen op de luchthaven. Andere openbare diensten die genoemd kunnen worden zijn de VIP-lounge, conferentievoorzieningen, draadloos internet en fax.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. De dichtstbijzijnde hotels zijn Radisson SAS Hotel Lisbon Holiday Inn Lisbon.