Autoverhuur Genua Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Genua Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Genua Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Genua Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Genua Luchthaven

Autohuur Genua Luchthaven
Auto huren Genua Luchthaven

Genua Airport (GOA) is een internationale luchthaven in Noord-Italië – ca. 6 km ten westen van de stad Genua.De luchthaven heet in het Italiaans “Aeroporto di Genua -” Christoforo Colombo “.

Genoa Airport bedient 1,2 miljoen passagiers per jaar (2010), en een aantal luchtvaartmaatschappijen hebben rechtstreekse vluchten van hier – met inbegrip van Air France, Air Italy, Alitalia, British Airways, Lufthansa, Ryanair en Turkish Airlines. Sommige populaire bestemmingen vanaf Genua Airport is Londen, Istanbul, Rome, Parijs, Monaco en Barcelona.Daarnaast zijn er directe vluchten van hier tot diverse toeristische plaatsen in Noord-Afrika.

De luchthaven werd geopend in 1912 en beschikt over een terminal. Tot de faciliteiten van de luchthaven omvatten een paar winkels, duty-free shops, bars / snackbars, self-service restaurant, toeristische informatie bureau, VIP Lounge, bank, geldautomaten en een postkantoor.

Als u accommodatie in de buurt Genua Airport, het Sheraton Genua Hotel ligt op slechts 200 meter van de terminal van de luchthaven.

Om naar het centrum van Genua, kan men met de bus of taxi. Er zijn veel mensen die willen een auto te huren in Genua, en de luchthaven de kantoren van een aantal internationale autoverhuurbedrijven – waaronder Avis, Europcar, Hertz, Sixt en anderen