Autoverhuur Monaco

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Monaco

Vind goedkope autoverhuur in Monaco door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Monaco. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Monaco

Autohuur Monaco
Auto huren Monaco

Monaco, een vorstendom en ’s werelds op een na kleinste land, gelegen aan de Franse Riviera (Côte d’Azur) – Mao in Frankrijk’s grenzen. Het land bestaat voornamelijk uit een stedelijk gebied. Monaco is, door zijn zeer bescheiden oppervlakte van slechts 2 km ², een van de meest dichtbevolkte landen. De bevolking is ongeveer. 30.000 (2010).

Monaco bestaat bijna volledig uit het stedelijk gebied dat is de hoofdstad van de zelfde naam. Het gebied is verdeeld in vier districten (“quartiers”), Monaco-Ville (oude stad), La Condamine (in de haven), Monte Carlo en Fontvieille.

Monte Carlo is de meest prestigieuze en beroemde wijk van Monaco, bekend om zijn casino en zijn mondaine stranden.Glamour factor in Monte Carlo is zeer hoog. Grote delen van de wereld-beroemde race Grand Prix van Monaco vindt plaats in Monte Carlo.

Het kleine land heeft twee officiële talen: Frans en Monegaskische – een oude lokale taal die tot dezelfde taalfamilie als Frans en Italiaans.

Monaco heeft geen vliegveld. De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Nice-Côte d’Azur International Airport in Frankrijk.Het is iets meer dan 20 mijl ten zuidwesten van Monaco.

Bestemmingen