Autoverhuur Bari Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bari Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bari Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bari Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bari Luchthaven

Autohuur Bari Luchthaven
Auto huren Bari Luchthaven

Bari Airport (BRI) maakt deel uit van de “Aeroporti di Puglia ‘, die de luchthavens van Brindisi, Foggia en Taranto omvat. Bari Airport ligt op 11 kilometer ten noordwesten van gelegen Bari centrum – en wordt ook vaak “Karol Wojtyla airoport” – vernoemd naar de Poolse doopnaam paus Johannes Paulus II.

Er zijn regelmatige vluchten tussen Bari Airport en verschillende bestemmingen in Europa, evenals de luchthaven wordt op grote schaal gebruikt voor verhuur. De luchthaven bedient ongeveer 1,6 miljoen passagiers per jaar.

Om van Bari luchthaven naar het stadscentrum van Bari, kunt u gebruik maken van de shuttle of taxi. Vanaf het vliegveld zijn er ook sneltreinen naar dergelijke Rome en Napels.

Als u een auto wilt huren in Bari, kan het gemakkelijk worden gerangschikt in de aankomsthal van de luchthaven. Waar is de controle limieten voor een aantal internationale autoverhuurbedrijven – met inbegrip van Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Thrifty en Quic.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar “Palumbo Albergo Hotel” en “Hotel Residence Riviera” is gelegen aan het meer vlak bij de luchthaven.

Er zijn meer dan 20 winkels om uit te kiezen bij Bari Airport – wanneer een dergelijke Voor acquisitie, kranten, boeken, traditionele boodschappen, elektronica, speelgoed, sieraden, mobiele telefoons, cosmetica en diverse lokale specialiteiten. Er zijn ook diverse cafes, restaurants en bars op de luchthaven.