Autoverhuur Bari

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Italië
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Bari

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bari

Vind goedkope autoverhuur in Bari door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bari. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bari

Autohuur Bari
Auto huren Bari

Bari is de hoofdstad van de regio Puglia en de grootste van de Italiaanse steden gelegen aan de Adriatische kust. Het heeft een bevolking van 325.000 (2010) – en spelen als haven-en industriestad een belangrijke rol in de economie van Zuid-Italië. De haven werd zwaar beschadigd tijdens de 2 Wereldoorlog, maar werd snel herbouwd. Vandaag de dag, de moderne en functionele, van auto veerboot naar dergelijke Dubrovnik.

Bari is gesticht door de Romeinen, die wel een Barium – en een periode in de vroege Middeleeuwen, de stad was de hoofdstad van de Romeinse provincie Italië (Die later zijn naam gaf aan het hele land).

De stad kreeg zijn eigen universiteit in 1924, en er zijn ook verschillende andere hogescholen in en rond de stad. Bari heeft ook een eigen aartsbisdom.

Een populaire toeristische bestemming is de oude stad Città Vecchia, met de smalle, kronkelende straatjes en goed bewaarde middeleeuwse gebouwen.Hier vinden we een dergelijke de Romaanse kathedraal van San Sabio uit 1100, de basiliek van San Nicola uit de 1000’s en een interessante Normandische kasteel. Anders wordt een bezoek aan het archeologisch museum zeer aan te bevelen.

De moderne stad, Città Nuova, wordt gekenmerkt door rechte, regelmatige straten met een aantal typische business district – en een aantal industriële gebieden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bari Airport, gelegen op 11 km ten noordwesten van de stad.