Autoverhuur Napoli

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Napoli

Vind goedkope autoverhuur in Napoli door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Napoli. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Napoli

Autohuur Napoli
Auto huren Napoli

De haven van de stad Napels ligt aan de zuidwestkust van Italië door de Tyrrheense zee, en is de hoofdstad van de regio Campania. De stad is specifiek gelegen in de Golf van Napels – niet ver van Berg Vesuvius – (meet 1270 m).

Napels is de meest dichtbevolkte stad in Zuid-Italië, en heeft 1 miljoen inwoners. Als er wordt geschat grootstedelijk gebied met voorsteden, de bevolking stijgt tot bijna 4,4 miljoen.

Vanuit de haven van Napels is een veerverbinding aan dergelijke Sicilië, Sardinië, en Tunesië.

Napels heeft een rijke geschiedenis en is een economische en culturele centrum van de regio. De stad is beroemd om zijn kastelen, paleizen en musea. Het historische centrum van Napels is een UNESCO World Heritage Site.

De stad heeft een aantal populaire toeristische attracties – waaronder het kasteel “Castell dell’Ovo” van 1128 – op het eiland van Megara, vesting “Castel Nuovo” met haar vijf torens uit 1282 en “Teatro San Carlo” van 1737 – het oudste operahuis ter wereld nog steeds actief.

Andere attracties in Napels zijn De koninklijke burcht uit 1603, kathedraal van Napels vanaf 1299 en het Nationaal Museum “Museo di Capodimonte” – en dat is een van de meest belangrijke kunstgalerijen in Italië – waar u kunt zien werken van Bellini, Rafaël, Goya en Caravaggio, etc.

In Napels zijn er goede mogelijkheden om te winkelen en de stad de belangrijkste winkelstraat “Via toled” zijn een aantal designer boetiekjes.

Anders, de stad heeft een aantal parken en recreatiegebieden – met inbegrip van “Villa Comunale” gelegen aan de zee. Hier is park met beelden en fonteinen, een dierentuin en een aquarium.

Luchthaven van de stad – Napels Airport – gelegen op 7 mijl ten noorden van het centrum.