Autoverhuur Napoli Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Napoli Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Napoli Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Napoli Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Napoli Luchthaven

Autohuur Napoli Luchthaven
Auto huren Napoli Luchthaven

Luchthaven van Napels (NAP) is een internationale luchthaven in Zuid-Italië, 7 km ten noorden van de stad Napels.De luchthaven heet in het Italiaans “Aeroporto di Napoli – Capodichino”, en is de belangrijkste luchthaven voor de regio.

Luchthaven van Napels heeft lijnvluchten naar binnenlandse en buitenlandse, en luchtvaartmaatschappijen zoals Air Lingus, Air Berlijn, Air France, Alitalia, British Airways, Timberlid Sterling en easyJet hebben zowel vaste als om tijdelijke routes naar verschillende bestemmingen – met inbegrip van Dublin, Berlijn, Parijs, Londen en Kopenhagen.

De luchthaven bedient 4,1 miljoen passagiers per jaar (2011), en heeft twee terminals. Terminal 2 wordt voornamelijk gebruikt voor verhuur.

Er zijn een aantal van de faciliteiten op de luchthaven voor bezoekers, met inbegrip van Verschillende winkels, snackbars, cafetaria, zelfbedieningsrestaurant, informatiebalie, business center, VIP Lounges, medisch centrum, banken, geldautomaten, wisselkantoren en postkantoren.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar dicht is “Charming International Hotel”.

Om van het vliegveld naar het centrum van Napels, kunt u een bus of taxi. Er wordt ook gewerkt aan een metrolijn te bouwen. Dit zal waarschijnlijk klaar zijn in 2013.

Als u een auto wilt huren in Napels, de autoverhuurbedrijven Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Thrifty zijn filialen in de aankomsthal van de luchthaven.