Autoverhuur Imperia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Imperia

Vind goedkope autoverhuur in Imperia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Imperia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Imperia

Autohuur Imperia
Auto huren Imperia

Het kustplaatsje Imperia gelegen in het noordwesten van Italië aan de Middellandse Zee in de regio Ligurië – ca. 100 km ten zuidwesten van de stad Genua.

Imperia heeft ongeveer 43.000 inwoners (2010), en was vroeger twee aparte steden – Oneglia oosten, Porto Maurizio in het westen. Vandaag Oneglia de moderne stad van Imperia Porto Maurizio en de historische wijk. De rivier Impero verschilt wijken uit elkaar.

Imperia staat bekend om zijn productie van olijfolie, en het stedelijk museum “Museo del Olivio” kunnen de bezoekers meer informatie over dit.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Imperia San Maurizio kathedraal uit 1838 – de regio grootste kerk, het klooster van Santa Chiara 1741, en de kerk van San Giovanni Battista uit 1700.

Imperia is een populaire toeristische bestemming in de zomer, en het mooie zandstrand ideaal om te zwemmen en watersporten.

Anders, de stad heeft een fascinerende maritiem museum, die we kunnen een bezoek aan te bevelen.

Met autoverhuur in Imperia kunt u aangenaam reizen en omwegen, en in de omgeving van de stad heuvelachtige landschap met bergen en bossen, middeleeuwse stadjes en pittoreske land kust-en badplaatsen.

Italiaanse Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Genua Airport, gelegen 110 km ten noordoosten van Imperia.Ook Nice Airport – Côte d’Azur in Frankrijk kan een optie zijn.Deze internationale luchthaven ligt 91 km ten zuidwesten van Impera.