Autoverhuur Pisa Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pisa Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Pisa Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pisa Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pisa Luchthaven

Autohuur Pisa Luchthaven
Auto huren Pisa Luchthaven

Pisa International Airport – “Galileo Galilei” (PSA) is gelegen in de regio Toscane van Noord-Italië, ongeveer 2 km ten zuiden van Pisa center.De luchthaven heet in het Italiaans “Aeroporto Internazionale Galileo Galilei”.

Pisa Airport werd opgericht als een militaire luchthaven in de jaren 1930, en kreeg het internationale verkeer in de jaren 1990. De luchthaven beschikt over een terminal, en bedient 4,5 miljoen passagiers per jaar (2011).

De luchthaven van Pisa gaat rechtstreekse vluchten naar 33 bestemmingen in binnen-en buitenland, en luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Ryanair, Air One, British Airways, Noors, en Lufthansa vliegt hier.

In de terminal zijn een aantal faciliteiten voor bezoekers – met inbegrip van restaurants / bars, informatiebalie, apotheek, kiosk, wachtkamer met terras, een verscheidenheid aan winkels (inclusief duty free), een kapsalon, internet cafe’s, wisselkantoren en geldautomaten.

Als u een auto wilt huren in Pisa, heeft 10 autoverhuurbedrijven zijn takken in Pisa Airport – zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

Er zijn ook goede openbaar vervoer van het vliegveld naar het centrum van Pisa, en u kunt dan kiezen tussen een trein, bus of taxi. Er zijn ook trein-en busdienst de luchthaven van Pisa naar Florence.