Autoverhuur Pisa

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Italië
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Pisa

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pisa

Vind goedkope autoverhuur in Pisa door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pisa. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pisa

Autohuur Pisa

Auto huren Pisa

Pisa ligt in Toscane regio van Noord-Italië, en heeft ongeveer 90.000 inwoners (2010).De stad is specifiek ligt aan de rivier de Arno – 10 km van de monding van de Ligurische Zee.

Pisa is een belangrijk verkeersknooppunt voor Noord-Italië, en is ook een belangrijk commercieel en verzendkosten. Veel toeristen bezoeken Pisa en de universiteit (opgericht in 1343) heeft ongeveer 60.000 studenten.

Pisa is wereldberoemd om zijn scheve toren – “Torre Pendente di Pisa” – die werd gebouwd in de periode 1175/50. De toren is 55 meter hoog enerzijds en 56 meter hoog anderzijds. Het is een kans voor het publiek om op te staan ​​van de toren.

De Scheve Toren van Pisa in de “Piazza del Duomo” (Domplein) of “Piazza del Miracoli” – de stad de belangrijkste culturele, religieuze en toeristische centrum. De plaats wordt vermeld als een UNESCO World Heritage Site. Hier zie je ook Pisakatedralen “Duomo di Pisa” uit 1100, de ronde doopkapel wit marmer uit 1150 en de begraafplaats – die werd ingediend in 1278.

De stad heeft ook een aantal interessante musea – waaronder het “Museo del Opera del Duomo” – een kathedraal museum met exposities van sculpturen en schilderijen.

Kunstliefhebbers moeten ook een bezoek aan het “Museo di San Matteo” – een kunst-en historisch museum gevestigd in het klooster “San Matteo”.

Luchthaven van de stad – Pisa International Airport – “Galileo Galilei” – 3 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.

Menu