Autoverhuur Florence

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Florence

Vind goedkope autoverhuur in Florence door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Florence. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Florence

Autohuur Florence

Auto huren Florence

Florence ligt in het noorden van Italië, en is de hoofdstad van zowel de regio en de provincie van Toscane.De stad heeft ongeveer 400.000 inwoners (2009), gelegen aan beide zijden van de rivier de Arno, aan de voet van de Apennijnen.

Florence is een van de belangrijkste culturele steden en toeristische plaatsen, en is ook een belangrijke commerciële en financiële centrum voor de regio. De stad – dat is een UNESCO World Heritage Site – is beroemd om zijn prachtige kunstcollecties, de historische bezienswaardigheden en de prachtige architectuur uit de late middeleeuwen.

Een aantal bruggen over de rivier de Arno verbindt wijken samen, en de meest bekende is de “Ponte Vecchio” uit 1345 – waar je een groot aantal sieraden kraampjes.

Een van de grootste bezienswaardigheden van de beroemde kathedraal van Florence “Santa Maria del Fiore” uit de late 1200’s. Kathedraal koepel (dat is ca. 100 meter hoog) is van 1461. Buiten de kathedraal is een replica van het standbeeld van Michelangelo’s ‘David’, die ook een bezoek waard.

Andere populaire toeristische attracties in de stad zijn onder Campanile (klokkentoren) van marmer uit 1358, de prachtige achthoekige doopkapel (dåpskirken) van 1180 met zijn 3 beroemde bronzen deuren, de vesting Forte di Belvedere, stadsmuren uit de late jaren 1200 en de Galleria degli Uffizi – en dat is een van de beroemdste ter wereld kunstmusea. Hier kunnen bezoekers zien een tentoonstelling van werken die door dergelijke Giotto, Rafaël, Leonardo da Vinci en Michelangelo.

De omgeving van Florence is beroemd om zijn prachtige landschappen en veel toeristen vinden hun weg tot in de heuvels, waar u een prachtig uitzicht over de stad.

De stad van de internationale luchthaven – Aeroporto di Florence – “Peretola” – 10 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.

Menu