Autoverhuur München

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren München

Vind goedkope autoverhuur in München door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in München. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

München

Autohuur München

Auto huren München

München is de hoofdstad van de Zuid-Duitse deelstaat Beieren en een van Duitsland’s meest invloedrijke steden.Het is gelegen aan de rivier de Isar, en heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners (2010). München is een belangrijke samferdelsknutepunkt – en heeft een veelzijdige industrie. Traditioneel is de stad bekend om zijn productie van bier en het culturele leven. Het toerisme is tegenwoordig een belangrijke industrie.

München werd officieel opgericht in 1158, maar had al een paar eeuwen is bewoond door monniken van het klooster van Tegernsee. Tijdens de middeleeuwse versterkte positie van München als handelscentrum, in het bijzonder met betrekking tot de verkoop van kunst en ambachtelijke producten.

Veel bezienswaardigheden van München zijn geconcentreerd rond de Marienplatz. Hier is een voorbeeld Neues Rathaus (nieuwe stadhuis) – gebouwd in de late jaren 1800 in een neogotische stijl en kolom Mariensaule. Vlakbij is het Altes Rathaus (oude stadhuis) uit de Middeleeuwen, met zijn prachtige torens. Het gebouw herbergt nu een speelgoedmuseum.

Andere historische bezienswaardigheden is het voormalige koninklijk paleis Alter Hof, waar de oudste delen zijn uit de jaren na 1200. Ook de grote Frauenkirche uit 1271 ook genoemd. De kerk werd uitgebreid in de late jaren 1400 met twee 99 meter hoge toren. Zo niet, deze genoemde historische gebouwen – de meeste van de 1600 – en 1700-site: Theatinerkirche en St. John Nepomuk Kirche – en kastelen Residenz en Nymphenburg. Er zijn ook een aantal prachtige gebouwen uit de jaren 1800 in München – met inbegrip van Glyptothek Staatsgalerie en Propylän, alle gelegen op Königsplatz.

Culturele München heeft natuurlijk ook een aantal musea, galeries, theaters en concertzalen te bieden – en er zijn ook een aantal grote culturele evenementen in de stad, met inbegrip van de jaarlijkse, wereldberoemde “Oktoberfest”.

Veel mensen weten dat een van de beste voetbalploeg van Duitsland aller tijden, FC Bayern München, zijn hier thuis heeft. Ze spelen hun thuiswedstrijden in de nieuwe “Allianz Arena” – een gigantische stadion met 66.000 toeschouwers.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Munich Franz Josef Strauss Airport, gelegen 38 km ten noordoosten van de stad.

Menu