Autoverhuur Neurenberg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Neurenberg

Vind goedkope autoverhuur in Neurenberg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Neurenberg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Neurenberg

Autohuur Neurenberg
Auto huren Neurenberg

Neurenberg is een stad in de Duitse deelstaat Beieren. Het is gelegen op Pegnitz rivier en het Rijn-Main-Donau-kanaal ca. 170 km ten noorden van München.De bevolking is 510.602 (2011) inwoners.

De culturele bloei van Neurenberg in 1400 – en 1500 maakte het naar het centrum van de Duitse renaissance. Voor veel mensen is Neurenberg nog steeds geassocieerd met de traditionele peperkoek (Lebkuchen) pocket, worstjes, en handgemaakte speelgoed. Elk jaar voor de kerst, hield een van de grootste en meest bekende kerstmarkten Duitsland hier dat trekt meer dan een miljoen bezoekers.De markt staat bekend om zijn handgemaakte sieraden en delicatessen.

Neurenberg was een vroege centrum van het humanisme, wetenschap, graphics en mechanische uitvindingen. Sterrenkunde heeft veel in het bijzonder bedanken de stad. In 1471 is er gebouwd werd een astronomisch observatorium in Neurenberg en publiceerde vele belangrijke astronomische kaarten. De meest bekende is dat het grootste deel van het werk van Nicolaus Copernicus werd gepubliceerd in Neurenberg in 1543.

In 1470 Anton Koberg opende eerste afdruk Europa’s winkel in Neurenberg.

Van november 1945 tot oktober 1946, was Neurenberg de locatie van de beroemde Neurenberg. Processen van Neurenberg is een term die gebruikt wordt om te verwijzen naar studies van toonaangevende Duitse nazi’s. Een van de meest bekende is veroordeeld is Rudolf Hess en Hermann Göring.

De luchthaven van Neurenberg ligt op 5 mijl ten noorden van het centrum gelegen.