Autoverhuur Pescara

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pescara

Vind goedkope autoverhuur in Pescara door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pescara. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pescara

Autohuur Pescara
Auto huren Pescara

De havenstad Pescara, aan de oostkust van Midden-Italië – Waar Aterno-Pescara rivier mondt uit in de Adriatische Zee.De stad maakt deel uit van de regio Abruzzo, en is ca.. 200 km ten noordoosten van Rome.

Pescara heeft ongeveer 123.000 inwoners (2011). Het landschap in en rond de stad is relatief vlak, en aan beide zijden van de stad met prachtige stranden aan de kust. Dit maakt Pescara is een populaire badplaats in de zomer. Er is ook veerdienst vanuit de haven van Pescara naar een aantal andere steden rond de Adriatische Zee.

De oude stad van Pescara heeft een aantal attracties, waaronder St. Cetteus Kathedraal uit 1938 – waar u kunt het schilderij “Sint Franciscus van Assisi” van de jaren 1600 te zien.

Andere populaire attracties zijn onder andere Pescara De regionale museum “Museo delle Genti d’Abruzzo” – met exposities die het verhaal van de regio Abruzzo te vertellen, “Gabriele D’Annunzio” museum – een museum gewijd aan de dichter D’Annunzio leven en werk, alsmede het Modern Art Museum “Siegessäule “.

De stad heeft ook een sjømuseum, dat is een bezoekje waard. Het is ook geweldig winkelen in het hart van Pescara, in de belangrijkste winkelstraat van de stad straat “Corso Umberto”, is een veel modewinkels.

Luchthaven van de stad – Abruzzo International Airport – ligt op 5,5 mijl ten zuidwesten van het centrum.