Autoverhuur Venetië Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Venetië Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Venetië Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Venetië Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Venetië Luchthaven

Autohuur Venetië Luchthaven
Auto huren Venetië Luchthaven

Venetië Marco Polo Airport (VCE) is gelegen op het vasteland, ongeveer 15 mijl ten noorden van het centrum van Venetië en is een van de belangrijkste luchthavens in het noorden van Italië.De luchthaven heeft 8 miljoen reizigers per jaar (2011), en is daarmee een van de vijf drukste luchthavens in het land.

De Italiaanse naam van de luchthaven is “Aeroporto di Venetië Marco Polo”.

41 luchtvaartmaatschappijen – waaronder SAS, Norwegian, Swiss Air en KLM – hebben directe vluchten van Venetië Marco Polo Airport naar bijna 50 bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland.

De luchthaven werd geopend in 1960 en beschikt over een terminal. Er zijn veel voorzieningen voor reizigers – inclusief goede selectie van winkels, koffie bars / restaurants / cafes, evenals informatie balie, bank, geldautomaten, een postkantoor, gebedsruimte, EHBO-post, een sauna / massagesalon en een postkantoor. Er is ook draadloos internet op het vliegveld en terminal is goed aangepast voor gehandicapten.

Vervoer van het vliegveld naar het centrum van Venetië bestaat voornamelijk uit de bus of taxi. Daarnaast kan men op zee varen met boot bussen in de buurt van de terminal en tickets kunnen worden gekocht in de aankomsthal. De boten “Alilaguna” rijdt elke 15 min. het centrum.

Als u een auto wilt huren in Venetië, een totaal van 10 autoverhuurbedrijven zijn filialen in de aankomsthal van de luchthaven. Er is ook de gereputeerde en internationale operatoren zoals Avis, Hertz, Europcar en Thrifty.