Autoverhuur Parma Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Parma Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Parma Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Parma Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Parma Luchthaven

Autohuur Parma Luchthaven
Auto huren Parma Luchthaven

De internationale luchthaven ligt Parma Airport (PMF) is gelegen in het noorden van Italië in het bijzonder in de regio Emilia-Romagna.De luchthaven heet in het Italiaans “Aeroporto di Parma”, en wordt ook vaak genoemd de “Parma – Giuseppe Verdi Airport”.

Parma Airport ligt op 3 km ten noordwesten van het centrum van de stad Parma, waar ongeveer 270.000 passagiers per jaar (2011).

De luchtvaartmaatschappijen Ryanair, Air Vallee, Belle Ari en Windjet hebben permanente en seizoensgebonden routes van Parma Airport naar binnen-en buitenland – met inbegrip van naar bestemmingen als Brussel, Parijs, Tirana, Londen en Rome.

De luchthaven werd geopend in 1991 en heeft een terminal gebouw. Er zijn relatief weinig faciliteiten op de luchthaven voor reizigers, maar er zijn 2 koffietentjes / cafe en ATM.

Als u accommodatie in de buurt van de luchthaven, het dichtstbijzijnde hotel – “Ora City Parma” 1,4 mijl van de luchthaven terminal.

Om in van Parma luchthaven komen naar het centrum kunt u een taxi of bus.

Het is echter populair om een ​​auto te huren in Parma, en de luchthaven heeft diverse autoverhuurbedrijven in hun filialen – inclusief Hertz, Sixt en Europcar.

De auto heeft de vrijheid om de streek te verkennen in hun eigen tempo en neem aangenaam reizen. Als u boekt autoverhuur voor vertrek, zal de auto klaar wanneer u aankomt bij Parma Airport.