Autoverhuur Turijn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Turijn

Vind goedkope autoverhuur in Turijn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Turijn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Turijn

Autohuur Turijn
Auto huren Turijn

Turijn is gelegen ten noordwesten van Italië door de rivier de Po, en is de belangrijkste stad in de regio Piemonte. Turijn is Italië 4 grootste stad heeft 963.000 inwoners (2011). De stad ligt 120 mijl ten zuidwesten van Milaan.

Turijn is een belangrijk commercieel, industrieel en cultureel centrum van de regio. De stad wordt omgeven door de Alpen in het westen en noorden, en de Monferrato heuvels in het zuiden. Turijn gastheer van de Olympische Winterspelen in 2006.

Centraal gelegen in het historische centrum van de stad plein “Piazza Castello” – een voetgangersgebied met restaurants / cafes en bars. Er zijn ook middeleeuwse vesting “Palazzo Madama” uit de jaren na 1200. Binnen in het kasteel kunt u een bezoek een museum.

Andere populaire attracties zijn onder andere Turijn gebouw “Mole Antonelliana” uit 1863 – waar vandaag kunt u een film museum te bezoeken of neem de lift naar de opmerking van de gebouw-platform, de kathedraal “Duomo di Sa Giovanni” van 1498 – die huizen de beroemde “Lijkwade van Turijn” en het museum “Museo Egizio” – met tentoonstellingen van oude Egyptische kunst.Het museum heeft ’s werelds op een na grootste collectie van mummies (door Museum Cairo ).

Het indrukwekkende koninklijke paleis “Palazzo Reale di Turijn” uit 1660 is ook een populaire toeristische attractie in de stad. Het paleis vandaag is museum en bezoekers, waaronder zie je een zelfportret van Leonardo da Vinci. Koninklijk Paleis is een UNESCO World Heritage Site.

Luchthaven van de stad – Turijn International Airport – 18 mijl ten noorden van het centrum gelegen.