Autoverhuur Bologna Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bologna Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bologna Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bologna Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bologna Luchthaven

Autohuur Bologna Luchthaven
Auto huren Bologna Luchthaven

Bologna Airport (BLQ) – dat officieel heet “Aeroporto Guglielmo Marconi” – ongeveer 6 mijl ten noordwesten van gelegen Bologna center.De luchthaven heeft ongeveer 6 miljoen passagiers per jaar.

Bologna Airport heeft regelmatige vluchten naar een groot aantal bestemmingen in Europa – en heeft ook een belangrijke charter. De luchthaven heeft twee terminals, en het is op loopafstand tussen hen.

Er is geen treinverbinding vanaf het vliegveld naar het centrum van Bologna, maar de bus service is zeer goed ontwikkeld. Als alternatief kunt u gebruik maken van de taxi. Het treinstation in Bologna is ook een belangrijke hub met een goede route verbindingen naar een aantal andere steden in Italië.

Als u een auto wilt huren bij de luchthaven van Bologna, het aanbod is goed. Auto’s van alle soorten en maten aangeboden door internationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt, bemiddelen, Thrifty en Autovia.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar het hotel Sheraton is dichtbij en er zijn shuttle bus van de luchthaven terminal naar het hotel.

Op de luchthaven van Bologna heeft de reizigers diverse restaurants, bars en winkels om uit te kiezen. Sommige winkels zijn gespecialiseerd in lokale producten uit de regio. Andere faciliteiten van het bedrijf van de luchthaven lounge, medisch centrum, informatiebalie, postkantoor, wisselkantoor, banken en geldautomaten.