Autoverhuur Arezzo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Arezzo

Vind goedkope autoverhuur in Arezzo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Arezzo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Arezzo

Autohuur Arezzo
Auto huren Arezzo

Arezzo is gelegen in het Italiaanse platteland van Toscane, met name in de Arno vallei – ca. 60 km ten zuidoosten van Florence.De stad heeft ca.. 100.000 inwoners (2010) – en wordt gekenmerkt door een aantal industriële activiteiten, met name in keramiek en sieraden productie.

Arrezzo werd gesticht door de Romeinen, en had oorspronkelijk de naam Arretium. De stad kende een bloeiperiode van de Middeleeuwen, en er zijn nog restanten van de grote middeleeuwse architectuur in de stad.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de oude stadsmuren en de gotische kathedraal uit 1277. De kerk herbergt ook schrijn van de beroemde Paus Gregorius 10e Een andere prachtige kerk van Santa Maria della Pieve. Het werd gebouwd in het begin van 1100 en is de oudste. Het wordt beschouwd als een van de mooiste romaanse gebouwen in heel Toscane, en is daarom een ​​zeer populaire bestemming.

Verschillende beroemde middeleeuwse kunstenaars zijn geboren in Arrezo – met inbegrip van sonettedikteren Petrarca en schilder Giorgio Vasari. Het ouderlijk huis van de laatste, Casa di Vasari, is bewaard gebleven – en is nu de meest beroemde museum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Siena Ampugnano Airport, ca.. 90 km ten westen van Arezzo.