Autoverhuur Garda

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Garda

Vind goedkope autoverhuur in Garda door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Garda. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Garda

Autohuur Garda
Auto huren Garda

De kleine toeristische stadje Garda in de regio Veneto van Noord-Italië, en heeft 4.000 inwoners (2011).De stad is gelegen aan de oostelijke oever van het Gardameer – dat is het grootste meer van Italië. Gardameer in de provincie Verona.

Garda en het Gardameer is de populaire toeristische bestemming – vooral in het hoogseizoen (juli en augustus). Het milde klimaat, prachtige natuur, het goede mogelijkheden om te zwemmen en watersporten al eeuwenlang gemaakt op het gebied tot een vakantieparadijs.

In Lake, kunnen toeristen een bezoek aan de middeleeuwse vesting, gelegen op de top van de klif “Rocca”, en de stad schilderachtige centrum met winkels, bars, restaurants, romantische pleintjes en prachtige Venetiaanse villa’s. Een favoriete plek voor toeristen in het Lake is ook de kust met de vele terrasjes.

De stad is zeer geschikt voor diegenen die willen ontspannen in een rustige omgeving, of zal aangenaam dagtochten in de omgeving. Rond het Gardameer, kleine dorpjes in een rij, en er zijn vele kastelen, forten en ruïnes in dit gebied.

Passagiers die reizen naar Lake met kinderen, moeten ook genieten van een rondleiding door het populaire pretpark “Gardaland”, gelegen op 15 km ten zuiden van de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Verona Airport – “Valerio Catullo”, op 35 mijl ten zuidoosten van Lake.