Autoverhuur Verona

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Verona

Vind goedkope autoverhuur in Verona door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Verona. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Verona

Autohuur Verona
Auto huren Verona

Verona is gelegen aan de rivier de Adige regio Veneto in Noord-Italië, en heeft ongeveer 265.000 inwoners (2011).De stad is geografisch gelegen 25 km ten oosten van het zuidelijke puntje van het Gardameer, en 110 km ten westen van Venetië.

Verona is een belangrijk cultureel centrum en heeft vele musea en kunstcollecties en een aantal historische gebouwen en monumenten. Ongeveer 3 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks de stad. Bovendien, Verona is een belangrijk verkeersknooppunt, is de stad bekend om zijn artistieke productie van meubels en handwerk industrie. Verona staat ook bekend om zijn jaarlijkse wijn expo.

Verona wordt ook beschouwd als de plaats waar Shakespires “Romeo en Julia” is ingesteld worden.

Cityscape in Verona gedomineerd door de grote amfitheater “Arena di Verona”, beroemd om zijn jaarlijkse operavoorstellingen.

In het historische centrum van Verona – en dat is een UNESCO World Heritage site – zijn een aantal toeristische attracties – waaronder Kathedraal van Verona uit 1100, de kerk “San Zeno Maggiore” uit 1100 met zijn beroemde bronzen deuren en portal beeldhouwkunst, de kerk “San Fermo Maggiore” – gebouwd in de periode 1100/00 eeuws kasteel “Castelvecchio” uit de jaren 1300 ( waarin zich tegenwoordig een kunstmuseum) en de Ponte Scaligero – die ook werd gebouwd in de jaren 1300.

Daarnaast is het gebouw ‘Palazzo Comunale “uit de jaren 1200 – met zijn 84 meter hoge toren” Torre Lamberti “- een populaire attractie.

De stad van de internationale luchthaven – Verona Airport – ligt 12 mijl ten zuidwesten van het centrum.