Autoverhuur Braganca

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Braganca

Vind goedkope autoverhuur in Braganca door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Braganca. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Braganca

Autohuur Braganca
Auto huren Braganca

Bragança is een stad gelegen in de noordoostelijke hoek van Portugal.Het heeft ongeveer 35.000 inwoners (2010), en is ook het administratieve centrum van Bragança gemeente die grenst aan Spanje.

Vlak bij Braganca, het grote Montesinho natuurpark, opgericht in 1979, om de bestaande ecosysteem van het gebied te behouden. Het park bevat zowel “ongerepte” natuur in de vorm van verschillende planten en bossen, bergen, rivieren – en het oude cultuurlandschap.

De stad van de beroemdste bezienswaardigheid, de Domus Minicipalis uit 1100 – de oudste stad van Portugal hal de vorm van een licht onregelmatige vijfhoek. Het gebouw wordt beschouwd als een van de meest unieke op het Iberisch schiereiland, en is sinds 1910 aangewezen als rijksmonument.

Andere bezienswaardigheden Braganca is de Renaissance kathedraal en de oude stadsmuren, die nog goed bewaard zijn gebleven.

Ongeveer 8 km ten noorden van het centrum van de stad is de regionale luchthaven Braganca Airport, die regelmatige vluchten naar heeft Lissabon en Vila Real.