Autoverhuur Albufeira

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Albufeira

Vind goedkope autoverhuur in Albufeira door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Albufeira. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Albufeira

Autohuur Albufeira
Auto huren Albufeira

Albufeira is een gemeente ver ten zuiden van gelegen Portugal, de kust van de Algarve – ongeveer 30 mijl ten westen / noordwesten van de stad Faro.De hele gemeente heeft ca.. 40 000 inwoners (2010).

Albufeira Gemeente bestaat uit vijf parochies (freguesias): Albufeira, Ferreira, Guia, Olhos de Agua en Paderne – waar het administratief centrum (met ca.13.000 inwoners) met dezelfde naam als de gemeente, namelijk Albufeira. Dit was oorspronkelijk een typisch sørportugisisk vissersdorpje, dat als een toeristische bestemming ontwikkeld tijdens de jaren 1970.

Tijdens het zomerseizoen komt zo’n 300.000 bezoekers naar Albufeira, een teken dat de stad is een van de meest populaire op de kust van de Algarve.Hier kunt u goed te leven en goed eten. Onder de lokale gastronomische specialiteiten zijn cataplana (gestoomde mosselen), caldeirada (een soort vis stoofpot) en gegrilde sardines.

De stad wordt gekenmerkt door smalle straatjes en witgekalkte huizen, maar ook een aantal moderne hotel architectuur.

Tijdens het toeristische seizoen is er een bruisend nachtleven in de stad, die vol is van bars, restaurants en nachtclubs. Hier is voor elk wat wils. De meest populaire gebied voor jongeren, ook wel “The Strip”. Er zijn een aantal zeer populaire discotheken en nachtclubs. Voor degenen die liever een beetje rustiger omgeving, is misschien wel een van de restaurants of bars in het oudste gedeelte van de voorkeur van de stad.

Belangrijkste historische Albufeira attracties zijn Paderne, 8 km ten noorden van Albufeira stad. Hier zijn fort Castelo de Almoáda, naast een goed bewaarde Romeinse stenen brug, die wordt beschouwd als een van de “zeven wonderen van Portugal.”

Voor de meeste van de toeristen die naar Albufeira, is het waarschijnlijk de uitnodigende zandstranden die de meeste lonken. Er zijn in totaal zo’n 20 van hen in de gemeenschap. Net buiten de stad is ook een populaire dieren-en recreatiepark (Algarve Zoo) en een sjødyrpark (Zoo Marine).

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Faro, op ongeveer 40 km ten zuidoosten van Albufeira.