Autoverhuur Guarda

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Guarda

Vind goedkope autoverhuur in Guarda door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Guarda. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Guarda

Autohuur Guarda
Auto huren Guarda

Guarda ligt ten noordoosten van zich Portugal – ongeveer 140 mijl ten zuidoosten van Porto – in het bijzonder op de grootste bergketen van Portugal, de Serra da Estrela.Het is het land de hoogste stad (1056 m) – en heeft een traditie als een populair kuuroord. De bevolking is ongeveer. 42.500 (2011).

Guarda is opgericht door militaire strategische redenen in 1199 als een fort tegen de Moren. Rond de stad werd gebouwd hoge muren – die grotendeels bewaard gebleven.

Guarda is een natuurlijke uitvalsbasis voor bergwandelingen in de Sierra da Estrela. De bergketen trekt veel toeristen en wordt beschouwd als een van de meest populaire bestemmingen van Portugal. De flora is divers en bergachtig en dalformasjonene spannend. Er zijn ook verschillende toeristische plaatsen hier – met inbegrip van Torre, waar ook een fantastisch uitzicht. Grote delen van het berggebied heeft de status als natuurreservaat.

In de Guarda zijn ook een aantal attracties. Onder deze moeten de gotische kathedraal uit de 1400’s en het kasteel van de genoemde jaren na 1200 zijn. De kathedraal is de stad het centrale plein, en heeft een bijzonder mooi ingerichte interieurs. Vlakbij is een ander prachtig gebouw – Misericordia Church, bekend om zijn indrukwekkende portal.

Een populaire bestemming is ook Guardia Museum, gevestigd in de oude hoeve – en dat kan zowel spannend schilderijen en een aantal archeologische artefacten tonen uit de hele stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Covilho Airport, gelegen 49 km ten zuidwesten van Guarda.