Autoverhuur Braga

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Braga

Vind goedkope autoverhuur in Braga door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Braga. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Braga

Autohuur Braga
Auto huren Braga

Braga is – met zijn rond 177.000 inwoners (2009) – op twee na grootste stad van Portugal. Het is gelegen in het noordwesten van het land hoek, meer specifiek de Costa Verde (‘Groene Kust’).

De stad staat bekend om zijn indrukwekkende barokke gebouwen en voor het zijn de religieuze centrum in Portugal.De stad dateert rond 2500 jaar terug in de tijd. Braga was anders de eerste stad in Portugal, waar het christendom kreeg een voet aan de grond. Braga ervaren ekspansjonstid aan het eind van de jaren 1800, en in die periode veel emigranten keerden terug hier uit Brazilië, dat was Portugal kolonie.

Braga ligt – naast het feit dat een belangrijke stad voor de katholieke kerk – ook een educatief centrum. Hier is het algemene universiteit “Universidade do Minho”, evenals een grote tak van de Katholieke Universiteit.

In aanvulling op de vele voorbeelden van architectuur uit de barok, de “Elevador do Bom Jesus Braga” de meest bekende en spectaculaire attractie. Het is een 274 meter lange rollenbaan, die bestaat uit twee voertuigen met zetel 38 passagiers in elke. De reis met de auto duurt 3 ½ minuut.

De moderne Braga profileert zich als “Jeugd City” en is onlangs bekroond met de titel van Europese Jongerenhoofdstad 2012 – die een uitgebreide selectie van de stad als een centrum voor jongeren uit heel Europa betrokken zijn.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Porto, op ca.. 60 km ten zuidwesten van Braga.