Autoverhuur Porto Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Porto Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Porto Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Porto Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Porto Luchthaven

Autohuur Porto Luchthaven
Auto huren Porto Luchthaven

Porto Airport – “Francisco de Sá Carneiro” (OPO) – is een luchthaven gelegen op 11 km ten noordwesten van het centrum van de Portugese stad Porto.Het is de derde drukste luchthaven in Portugal (na De luchthaven van Lissabon en Faro Airport ), en het dient meer dan 6 miljoen passagiers per jaar.

Porto Airport werd geopend in 1945, en vanaf hier zijn er regelmatige vluchten naar tal van bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf dat de meeste routes opereert van en naar deze luchthaven, de Ierse low cost luchtvaartmaatschappij Ryanair.

Om van de luchthaven naar het centrum van Porto, kunt u met de metro of de bus Aerobus, die elk half uur vertrekt. De bus stopt bij alle grote hotels. U kunt op een andere manier gebruik maken van reguliere bus of taxi.

Wilt u een auto in Porto, verschillende internationale autoverhuurbedrijven, hun filialen in de aankomsthal van de luchthaven huur – zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt.

Porto Airport heeft een aantal restaurants, terwijl de selectie van cafes en diverse winkels (inclusief rechten) moet ook rekening worden gehouden. Er zijn ook winkels in de terminal verkoop van lokale producten uit Noord- Portugal.Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de selectie van Porto is zeer goed.