Autoverhuur Brazilië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brazilië

Vind goedkope autoverhuur in Brazilië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brazilië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brazilië

Autohuur Brazilië
Auto huren Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika – zowel in termen van bevolking (ongeveer 200 miljoen euro in 2010) en in het gebied (8,5 miljoen km2). In de hoofdstad Brasília is de thuisbasis van ongeveer 2,3 miljoen mensen, maar er zijn verschillende steden die groter zijn, met inbegrip van Sao Paulo (11 miljoen) en Rio de Janeiro (6,1 miljoen euro).De officiële taal is Portugees. Brazilië grenst aan de volgende landen: Argentinië, Colombia, Bolivia, Peru, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Suriname, Guyana en Frans Guyana.

Brazilië is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, en in het noorden gedomineerd door grote regenwouden, terwijl het zuiden en oosten zijn verschillende grote bergketens. Het land heeft de hoogste berg is de Pico da Neblina die 2994 meter uittorent boven de zeespiegel. Verschillende van de grootste van het continent rivieren in Brazilië. Rainforest gebied wordt doorsneden door ’s werelds meest waterrijke rivier Amazonas – terwijl de Paraná stroomt uit de bergen naar het zuiden en naar het naburige Paraguay en Argentinië.

In verband met de Paraná vinden de machtige Iguacu Falls, die deel uitmaakt van de belangrijkste van het land attractie – Iguacu National Park. Het blijft in Argentinië (en eenheden waar Iguazu). Dit nationale park, zowel de Braziliaanse en Argentijnse kant – een UNESCO World Heritage Site.

Brazilië wordt beschouwd, met name vanwege de rijke natuurlijke hulpbronnen en ruim aanbod van arbeid, als het toonaangevende land in Zuid-Amerika in economische zin.

De belangrijkste luchthaven in Brazilië is Rio de Janeiro (Galeão), terwijl de tweede grootste is de luchthaven Congonhas in Sao Paolo.