Autoverhuur Argentinië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Argentinië

Vind goedkope autoverhuur in Argentinië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Argentinië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Argentinië

Autohuur Argentinië
Auto huren Argentinië

Argentijnse Republiek is gelegen ten zuidoosten van Zuid-Amerika, en is areally de achtste grootste land ter wereld. Argentinië grenst in het oosten door de Atlantische Oceaan, Uruguay en Brazilië, in het noorden door Paraguay en Bolivia en in het westen en zuiden van Chili.Argentinië heeft een bevolking van circa 41,3 miljoen (2010), en de officiële taal is het Spaans.

Argentinië heeft grote klimaatschommelingen met een subtropisch klimaat in het noorden, een gematigd klimaat in de centrale regio’s en subantarctische klimaat in het zuiden.

De kustlijn in het oosten is de volledige 2575 km en bestaat uit vele diepe inhammen. In het westen, de vorming van de Andes een natuurlijke grens aan Chili.Hoogste berg in Argentinië Aconcagua, die stijgt 6.962 meter boven de zeespiegel Ten noorden van het land – aan de grens van Brazilië – zijn de bekende Iguazufallene, die een van de grootste toeristische attracties van Zuid-Amerika.De waterval is een UNESCO World Heritage Site.

Cultureel, Argentinië is misschien wel het meest bekend om zijn tango, die zijn oorsprong in de late 1800’s. Bovendien kan het land bieden toeristen een gevarieerd en mooi landschap, interessante architectuur, lekker eten en wijn, winkels en een verscheidenheid aan outdoor activiteiten zoals golf, skiën, zwemmen en watersporten.

Hoofdstad van Argentinië – Buenos Aires – Gelegen op het oosten door de rivier Río de la Plata, en is een bruisende havenstad met een internationaal tintje.Ongeveer 1/3 van de bevolking van het land woont in of rond de hoofdstad. Licht uit Buenos Aires is de belangrijkste luchthaven van Argentinië – Ezeiza International Airport.