Autoverhuur Chili

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chili

Vind goedkope autoverhuur in Chili door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chili. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chili

Autohuur Chili
Auto huren Chili

Chili is een land in Zuid-Ameria met 16.746.500 (2010) inwoners.Het is een lang en smal strook land dat tussen de Stille Oceaan ligt in het westen en de Andes in het oosten uiterste zuidwesten van Zuid-Amerika. Het deelt een lange grens met Argentinië, terwijl in het noorden grenst Bolivia en Peru.De hoofdstad is Santiago.Het land is verdeeld in 15 regio’s, die zijn onderverdeeld in provincies. Verschillende eilanden die behoren tot Chili, de meest beroemde van hen is Paaseiland.

Chili economie gebaseerd op de export van mineralen die make-up 50% van de totale exportwaarde. Visteelt is een andere belangrijke industrie.

Chili is 4200 kilometer lang en biedt extreme klimatologische variaties. In het noorden is de Atacama woestijn, ’s werelds droogste woestijn en is een belangrijke toeristische bestemming. Het is ook de Valle de la luna, maand aanhef, die ligt op 13 km uit de woestijn. Het klimaat in het midden lijkt op de Middellandse Zee, terwijl het klimaat in het zuiden echter koel en regenachtig, en het landschap is in veel opzichten vergelijkbaar met de Noorse archipel van meren en kusten, fjorden en bossen. Er zijn vele actieve vulkanen in het zuiden, en Chili zijn ook hard getroffen door de aardbeving. De laatste grote aardbeving was 27 Februari 2010 dat een enorme tsunami veroorzaakt.

Chili is een populair land voor toeristen, en om een ​​land in Zuid-Amerika, is het zeer veilig om te reizen binnen De gevarieerde natuur, variërend van meren tot woestijnen, vulkanen en goede wandel in de Andes is wat trekt veel toeristen. Het land de hoogste berg genaamd Ojos del Salado (6879 meter). Chili is ook een belangrijke wijnlanden, en rond Santiago, zijn er goede mogelijkheden om wijngaarden te bezoeken. De kleurrijke stad van Valparaiso aan de Pacific heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum van het koloniale tijdperk als een UNESCO World Heritage Site. Een andere beroemde toeristische bestemming is la Isla Negra, waar de beroemde dichter Pablo Neruda woonde.

Chili geleden onder Augusto Pinochet en een 17-jaar lange militaire dictatuur 1973/90. Chili is een conservatief land en ondanks de moorden en schendingen van de mensenrechten, Pinochet had grote steun. De economie is op dit moment open en marktgedreven. In mei 2010 Chili werd de eerste Zuid-Amerikaanse land waarop het OESO aan te sluiten.

De belangrijkste luchthaven is Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport in Santiago.