Autoverhuur Antofagasta

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Antofagasta

Vind goedkope autoverhuur in Antofagasta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Antofagasta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Antofagasta

Autohuur Antofagasta
Auto huren Antofagasta

Antofagasta is een havenstad in het noorden van Chili de Stille Oceaan en is de hoofdstad van de provincie Antofagasta.De stad heeft 346.126 inwoners (2012). De stad is gelegen aan de Atacama woestijn, ’s werelds droogste woestijn en heeft daarom een zeer droog klimaat.

Mijnbouw is erg belangrijk voor Antofagasta economie, en het gebied is belangrijk voor exploratie in Chili. De regio is ook de rijkste in het land met het hoogste BBP per hoofd van de bevolking. De stad werd gesticht in 1866 was oorspronkelijk eigendom van Bolivia. Maar als gevolg van de Salpeterkrigen kwam onder Chileense controle in 1879

In Chili, Antofagasta bekend als de “parel van het noorden.” Het heeft verschillende grote stranden, hoewel sommige van hen zijn kunstmatig, en een wilde en prachtige kust met speciale rotsformaties. Een van de meest aantrekkelijke toeristische plekken zijn natuurreservaat van La Chimba National Reserve ligt op ca.. 10 km naar het noordoosten, in de Quebrada La Chimba. Veel toeristen gebruiken Antofagasta als uitvalsbasis om de Atacama woestijn te bezoeken. Er wordt gezegd dat het gebied is zo stil dat ‘men de woestijn horen. ” Er zijn diverse prachtige nationale parken ten noorden en ten zuiden van Antofagasta.

Cerro Moreno International Airport is de dichtstbijzijnde luchthaven, die is net ten noorden van de stad. Ondanks het feit dat het verklaart zichzelf als een internationale luchthaven heeft alleen binnenlandse vluchten.