Autoverhuur Santiago de Chili

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Santiago de Chili

Vind goedkope autoverhuur in Santiago de Chili door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Santiago de Chili. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Santiago de Chili

Autohuur Santiago de Chili
Auto huren Santiago de Chili

Santiago, ook wel bekend als Santiago de Chili, de hoofdstad van Chili.Het heeft een bevolking van 4.985.893 inwoners (2010), dat wil zeggen ongeveer een derde van de bevolking van Chili.

Afgezien van een aantal gebouwen uit de koloniale Santiago heeft een moderne uitstraling. Het is gelegen aan de voet van het Andesgebergte, en op heldere dagen, toen de stad op z’n ergst geteisterd door smog, kan men zien op de bergen. Urban is regelmatig met een vierkante poort netwerken met vele parken en groene ruimten ertussen.

De hoofdstraat is de brede Avenida O’Higgins, het best bekend als de Alameda, die loopt dwars door de stad. Tussen deze en de Mapocho rivier, het centrum met een dergelijke Plaza de Armas is omringd door prachtige gebouwen zoals de kathedraal uit 1618 en aartsbisschop en het Paleis van Justitie. Een paar straten verderop is het presidentieel paleis. Twee steile porfyrknauser (porfier: vulkanisch gesteente), Cerro San Cristóbal en de Cerro Santa Lucía, belangrijke bekende merken in de stad.

Santiago is het land de commerciële en financiële centrum en van de stad veelzijdige industrie goed is voor meer dan 50% van de totale industriële productie van Chili. De stad is vaak geteisterd door aardbevingen, maar het betekent ook dat de Chilenen zijn erg goed bereid.

Velen gebruiken Santiago als uitgangspunt voor excursies naar de Andes. Even in de stad zijn er vele wijngaarden die de moeite waard om te bezoeken, omdat Chili is een van de belangrijkste in de wereld wijngaarden.

Arturo Merino Benitez International Airport, ook wel bekend als Santiago luchthaven, gelegen op 20 minuten van het stadscentrum.